Autorijschool Heerhugowaard

Autorijschool Heerhugowaard, ook voor mensen met faalangst

Ben je voor je zoon of dochter op zoek naar een autorijschool Heerhugowaard, waar je kind beslist zichzelf kan zijn, met de angsten die nu eenmaal bij hun horen, voor het rijden op zich of alleen de gedachte aan het examen, wij zorgen ervoor dat de leerling goed voorbereid het examen ingaat en eenvoudigweg slaagt.

Bij Autorijschool Heerhugowaard valt zoveel meer te leren

Dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei soorten mensen, van diverse leeftijden en met Autorijschool Heerhugowaardverschillende karakters, kunnen wij uitstekend inspelen op bepaalde angsten, wij helpen om onrustige gedachten te filteren en het zal blijken dat ook jouw kind veel meer kan dan hij of zij tot nu toe dacht, wij hanteren specifieke leermethoden om onze leerlingen minder angstig te maken en gaan daar heel ver in, wij gaan voor kwaliteit van autorijden maar ook die van het algemeen dagelijks welzijn, jij wilt toch ook zien dat je kind zich lekker in zijn of haar vel blijft voelen, vooral in een auto, een van de plekken waar concentratie noodzakelijk is maar beslist ook plezier aan de orde mag zijn, er wordt bij Rijschool Heerhugowaard gelest in een van de nieuwste Seats en de leerlingen voelen zich gegarandeerd een koning(in) op de weg, dus trek jij ook de stoute schoenen aan en bel je ons voor een proefles voor je zoon of dochter?

Wat is er mogelijk bij Autorijschool Heerhugowaard?

Ziet je zoon of dochter zichzelf liever in een Seat Lion of een Seat Ibiza? Gaat de voorkeur uit naar een instructrice of toch maar een man? Zowel Paul als Roos Dijkman bieden als rij-instructeur uitstekende begeleiding tot aan het rijbewijs. Beide Seats zijn in elk geval comfortabel ingericht en geven goed overzicht op het dashboard.

Kies je voor een spoedopleiding bij Autorijschool Heerhugowaard?

Heeft je kind al veel rijlessen gehad bij een eerdere rijschool en is het rijbewijs nodig voor werk? Bij Paul en Roos Dijkman van Autorijschool Heerhugowaard is ook een spoedcursus mogelijk. De cursus bestaat uit 30 lessen van maximaal 1 uur, het duurt vervolgens 10 aaneengesloten dagen tot aan het examen. Alvorens de spoedopleiding begint, moet het theorie-bewijs zijn behaald en wordt de leerling op rijvaardigheid getest door middel van een proefles.