Rijschool Alkmaar Dijkman

Rijschool Alkmaar

Kom Lessen bij Rijschool Alkmaar

Paul Dijkman richtte meer dan 12 jaar geleden zijn Rijschool Alkmaar op. Sindsdien zijn vele studenten met plezier aan hun Rijbewijs gekomen. Bij Rijschool Alkmaar zijn plezier, zelfstandigheid en veiligheid pilaren waar wij ons altijd op richten. Studenten snel zelfstandigheid geven achter het stuur, hen op een verantwoorde manier deel te laten nemen aan het verkeer en ondertussen toch enthousiast te blijven.Rijschool Alkmaar

Rijschoolalkmaar-dijkman.nl biedt voor iedereen die wil rijlessen in Alkmaar nu vrijblijvend en gratis een eerste Proefles aan. Deze eerste proefles is dé essentiële start naar ieder rijbewijs. Welk les-traject je ook kiest, het is zeer belangrijk dat je weet waar je aan begint en dat je een goede klik hebt met je instructeur. Deze instructeur van Rijschool Alkmaar zal je tijdens je gehele opleiding in Rijvaardigheid als vaste rijinstructeur. Deze houdt je sterke en zwakke punten en je vorderingen bij.

Bij Paul Dijkman Rijschool Alkmaar is er een methode voor iedere student om op zijn of haar gemak te leren autorijden. Tijdens de proefles wordt er al gekeken hoeveel lessen je nodig zult hebben en hoe deze gepland zullen worden. Uiteraard worden jouw eigen wensen altijd meegenomen in het opstellen van dit plan. Voel je dus vrij om te overleggen met de instructeur. Je krijgt na het bespreken van dit lesplan ook direct een offerte, zodat je ook meteen weet waar je financieel aan toe bent.

De Lesauto’s bij Paul Dijkman zijn van het merk Seat. Zowel de modellen Seat Ibiza als de Seat Leon zijn bij ons zeer in trek. De auto’s zijn sportief en overzichtelijk en geven de beginnende automobilist een duidelijk en comfortabel fundament om hun rijervaring op te gaan bouwen.

Wij geven les volgens de reguliere pakketten, maar ook spoedcursussen en het rijtraject 2-to-Drive. Bij deze laatste mag je al beginnen met het volgen van rijlessen vanaf 16.5 jaar. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Paul Dijkman Rijschool Alkmaar, neem dan nu contact met ons op via onze website.