Verkeersschool Alkmaar

Verkeersschool Alkmaar

Rijles bij zeer ervaren verkeersschool in Alkmaar

Ben je op zoek naar een verkeersschool Alkmaar? Dan ben je bij rijschool Heerhugowaard op het juiste adres! De verkeersschool Alkmaar wordt geleid door Roos en Paul Dijkman. Samen hebben zij al meer dan 14 jaar ervaring met het geven van rijlessen aan leerlingen. Paul Dijkman heeft 16 jaar werkervaring, Roos Dijkman 12 jaar. Samen hebben zij al meer dan 600 geslaagden op hun naam staan! Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met het nemen van rijlessen om je rijbewijs te halen bij de verkeersschool Alkmaar. Heb je echter al je rijbewijs, maar wil je toch graag een paar extra lessen volgen als opfriscursus, of omdat je last van angsten hebt? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Verschillende lespakkettenVerkeersschool Alkmaar

Als je begint bij de verkeersschool Alkmaar krijg je eerst een proefles. Deze proefles is geheel gratis en vrijblijvend, en bedoeld om te kijken hoe het met jouw rijvaardigheid is gesteld. De ene persoon heeft het rijden nu eenmaal sneller onder de knie dan de ander. Het is dan ook mogelijk om verschillende lespakketten bij de verkeersschool Alkmaar te volgen. Je kunt kiezen uit pakketten van 20, 30 en 40 uur. Elk lesuur bestaat uit 60 minuten. Als je extra lesuren nodig hebt, is dit natuurlijk ook mogelijk. Het is daarnaast ook mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Wil jij in 10 dagen je rijbewijs behalen? Dan kan dit! Je volgt in tien opeenvolgende dagen drie tot zes uur per dag rijlessen. Op de tiende dag volgt het afsluitende praktijkexamen.

Vraag nu een gratis proefles aan

Ben je geïnteresseerd om je rijbewijs te halen bij de verkeersschool Alkmaar? Vraag dan nu meteen een gratis proefles aan! Het enthousiaste team helpt je graag bij het behalen van je rijbewijs. Na afloop van de proefles krijg je meteen een lesplan en offerte, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. We hopen je graag vlot en zelfstandig de weg op te kunnen helpen!